Penyerahan / Muat Naik Dokumen - Dokumen Pelajar Baharu Sarjana Muda FKPM, Shah Alam Bagi Sesi Kemasukan Oktober 2020

Penyerahan / Muat Naik Dokumen - Dokumen Pelajar Baharu Sarjana Muda Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media, Shah Alam Bagi Sesi Kemasukan Oktober 2020

1. Semua calon pelajar baharu Sarjana Muda Fakulti Komunikasi dan pengajian Media hendaklah membuat serahan dokumen pendaftaran pelajar baharu dengan memuat naik dokumen - dokumen berkenaan melalui pautan platform dibawah ini - Pautan Google Forms.
  2. Dokumen yang dimuat naik perlulah dalam format PDF atau IMAGE (Perlu dipastikan gambar yang diambil adalah jelas)
  3. Tempoh penyerahan / muat naik dokumen secara dalam talian adalah bermula pada 4 September 2020 sehingga 11 Oktober 2020.

Dikemaskini 04/09/2020 - Bahagian Hal Ehwal Akademik, Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media

Faculty of Communication and Media Studies
Universiti Teknologi MARA (UiTM)
40450 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan